Doen wat goed voor je is; geen kwestie van tijd maar van prioriteit!

Wie ben ik

Please specify image url

Elaine Olde Riekerink

Eigenaar Bij Buddha & Butterfly kunt u totale rust en ontspanning ervaren door diverse massages en Golden Age Reiki

Follow on Twitter Follow on Twitter Follow on Twitter Follow on Twitter Follow on Twitter

Natuurlijk ben je nieuwsgierig naar de persoon bij wie je een massage of reikibehandeling gaat krijgen. Mijn naam is Elaine en ik ben al van kinds af aan geïnteresseerd in de natuur. Naarmate ik ouder werd, leerde ik dat er meerdere manieren zijn om van bepaalde klachten af te komen of om in ieder geval verlichting te ervaren. Een mooi voorbeeld is dat in de natuur de oplossing vaak dicht bij de bron van het probleem ligt, zoals het groeien van weegbree in de omgeving van brandnetels. Wanneer je huidirritatie hebt opgelopen door brandnetels kun je weegbree fijnknijpen in je handen en daarmee over de brandplek gaan. De jeuk wordt direct minder. Moeder natuur is fantastisch.

In 1999 kwam Reiki op mijn pad. Reiki is een zachte manier van werken met energie. De behandelaar legt zijn handen op degene die hulp of ontspanning zoekt en fungeert als doorgeefluik van kosmische energie, waarbij deze uit de handen van de behandelaar stroomt en door de ontvanger wordt ervaren als warmte. Verschil met massage is dat de ontvanger volledig gekleed op de behandelbank ligt en slechts zacht wordt aangeraakt. Er is veel mogelijk met Reiki en omdat het zo fantastisch werkt ben ik na Reiki 1, verder gegaan met Reiki 2 en uiteindelijk Reikimaster geworden. Dit betekent dat ik ook jou Reiki kan leren en hierin kan inwijden tijdens een cursus Reiki 1 en later Reiki 2.

Massage is bij iedereen wel bekend. Misschien weet je niet dat er zoveel verschillende soorten zijn. Bij Buddha & Butterfly kun je ook terecht voor de meest gangbare massages, zoals klassieke, ontspannings- en sportmassages. Maar er zijn nog veel meer soorten massage en inmiddels kun je ook van een hotstonemassage, een Ayurvedische massage of een Thaise Yogamassage genieten bij Buddha & Butterfly. Het Reikimasterschap verdiept de ervaring van de massage. De keuze zal de komende periode nog verder worden vergroot. Zodra een nieuwe massagesoort wordt toegevoegd zal je dit kunnen lezen op de website.