Doen wat goed voor je is; geen kwestie van tijd maar van prioriteit!

Voetmassage Enschede

Je voeten maken heel wat mee. Je loopt er de hele dag op, en sommige banen vereisen dat je een groot gedeelte van de dag moet staan. Ook tijdens klussen, sporten en het verzorgen van kinderen hebben ze heel wat te verduren. Als je in Enschede woont, kan je je voeten en daarmee je hele lichaam rust geven en eens lekker verwennen met een voetmassage dichtbij Enschede van Buddha & Butterfly.

Na een voetmassage nabij Enschede van Buddha & Butterfly kunnen je voeten er weer tegenaan

De voet bevat 12 verschillende spieren, allemaal bedoeld om je lichaam te dragen. Voetmassages bevorderen de doorbloeding en stimuleren de energiestromen, niet alleen in je voeten maar in je hele lichaam. Een goede voetmassage stimuleert je zenuwstelsel en afvalstoffen worden beter afgevoerd. De voetmassages van Buddha & Butterfly, in de buurt van Enschede, voelen weldadig aan en zijn niet alleen ontspannend voor je lichaam, maar ook voor je geest. Een voetmassage lijkt misschien iets eenvoudigs, maar het kan je voeten en je hele lichaam en geest echt rust geven en kan verlichting geven bij tal van klachten.
Lees meer

Ik geef je een paar voorbeelden van klachten die verminderd of verholpen kunnen worden door een professionele voetmassage dichtbij Enschede van Buddha & Butterfly. Bij pijnlijke of vermoeide voeten van al het staan, lopen en sporten is er geen beter middel dan een voetmassage. Ook als je vaak last hebt van koude voeten of benen kan een voetmassage nabij Enschede van Buddha & Butterfly je helpen. Heb je veel last van spanning en voel je dat in je voeten, zijn ze verkrampt en gespannen? Je zult je een nieuw mens voelen nadat ik je voeten gemasseerd heb.

Ook voor andere klachten, waarvoor je de oplossing niet direct in een voetmassage zou zoeken, kan een voetmassage dichtbij Enschede van Buddha & Butterfly je toch verlichting geven. Je kunt dan denken aan spanningsklachten, hoofdpijn en slapeloosheid. Gezien de aantrekkelijke prijzen die Buddha & Butterfly rekent voor een voetmassage dichtbij Enschede, kan het zeker geen kwaad om dit eens uit te proberen. De meeste mensen ervaren een aanzienlijke vermindering van stress na een voetmassage. Een voetmassage dichtbij Enschede is een ideaal middel om lichaam en geest te stimuleren en om regelmatig een rustmoment in te bouwen in je drukke bestaan.

Meer weten over een voetmassage dichtbij Enschede? Neem gerust contact met me op

Wil je meer informatie over hoe ik te werk ga bij het geven van een voetmassage, of over een van de andere massagevormen die ik aanbied? Je kunt vrijblijvend contact met me opnemen, dan geef ik je informatie over mijn werkwijze. Kom naar Buddha & Butterfly in Overdinkel voor een voetmassage dichtbij Enschede, of een andere ontspannende massage, en vind de rust en de genezing die je zoekt!

 

 

 3   Ayurvedische massage   Golden Age Reiki

Resevering

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Wanneer (bijv. 2016-12-31)

Tijdstip

Keuze

 


 

logo_lightback_transparant_850_290

 

 

 

Buddha & Butterfly
Praktijk voor Reiki en massage
Adres: Spinnersweg 39
7586 CE Overdinkel
T: 06 - 30 30 86 47
E: elaineolderiekerink@gmail.com