Doen wat goed voor je is; geen kwestie van tijd maar van prioriteit!

Sportmassage Enschede

Ben je aan het sporten en ondervind je daarvan vermoeidheid in je spieren, of spierklachten? Dan biedt een sportmassage uitkomst. Een professionele sportmassage dichtbij Enschede kan je vinden bij Buddha & Butterfly in Overdinkel.

Wie denkt dat een sportmassage alleen zinvol is voor sporters, vergist zich echter. Sportmassage is een massagevorm die veel toegepast wordt bij sporters, maar die voor veel meer mensen van nut kan zijn. Ik vertel je het een en ander over het brede nut van het laten uitvoeren van een sportmassage dichtbij Enschede door Buddha & Butterfly.

Een sportmassage dichtbij Enschede door Buddha & Butterfly: nuttig voor talloze doeleinden

Wanneer je een sport beoefent, is een goede doorbloeding van je spieren van belang. Tevens kan je dan last krijgen van blessures. Hier helpt een sportmassage bij, doordat een sportmassage de doorbloeding bevordert en afvalstoffen wegvoert. Preventief kan een door Buddha & Butterfly uitgevoerde sportmassage dichtbij Enschede je helpen om blessures te voorkomen, en achteraf bevordert dit de genezing van blessures sneller en helpt het om je spieren zichzelf te laten herstellen. Spierpijn houdt minder lang aan als je een goede sportmassage ondergaat.

Voor niet-sporters die tijdens hun werk veel inspanning moeten leveren, of juist lang in dezelfde houding moeten zitten in bijvoorbeeld een kantooromgeving, kan een sportmassage nabij Enschede van Buddha & Butterfly ook soelaas bieden. Het kan klachten als een stijve rug, spierspanningshoofdpijn en stramme kuiten op effectieve wijze verhelpen. Je kunt dan met minder moeite je dagelijkse werkzaamheden verrichten, doordat de pijn je niet in de weg zit. Ook bij stressklachten en klachten door overbelasting, zoals RSI, is een sportmassage een probaat middel.
Lees meer

Ben je momenteel niet aan het sporten, maar ben je wel weer van plan om dat te doen? Dan is het regelmatig herhalen van een sportmassage dichtbij Enschede een goed idee, om je lichaam voor te bereiden op fysieke inspanning. Je loopt dan minder kans op blessures. Blijf dan de sportmassages herhalen wanneer je met sporten bent begonnen, dan verdwijnt je spierpijn sneller en genezen eventuele blessures ook sneller.

Probeer een sportmassage dichtbij Enschede uit voor een gunstige prijs

Een sportmassage dichtbij Enschede door Buddha & Butterfly werkt zowel stimulerend als ontspannend. Aangezien Buddha & Butterfly een gunstig prijsniveau hanteert, is het aantrekkelijk om een afspraak te maken om te zien wat een sportmassage voor jou kan betekenen. Naast een sportmassage dichtbij Enschede kan je bij mij ook terecht voor vele andere massagevormen. Ik vertel je er graag meer over. Vind nieuwe energie door de massages van Buddha & Butterfly!

 

 

 3   Ayurvedische massage   Golden Age Reiki

Resevering

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Wanneer (bijv. 2016-12-31)

Tijdstip

Keuze

 


 

logo_lightback_transparant_850_290

 

 

 

Buddha & Butterfly
Praktijk voor Reiki en massage
Adres: Spinnersweg 39
7586 CE Overdinkel
T: 06 - 30 30 86 47
E: elaineolderiekerink@gmail.com