Doen wat goed voor je is; geen kwestie van tijd maar van prioriteit!

Ontspanningsmassage Enschede

Heb jij ook zo’n druk leven en kom je te weinig toe aan ontspanning? Zelfs als je tijd vrij probeert te maken om je te ontspannen, is er vaak wel iets dat ook nog moet gebeuren, waardoor je niet aan je ontspanning toekomt. Veel banen zijn tegenwoordig ofwel lichamelijk ofwel mentaal erg zwaar, en mensen met jongere kinderen komen, hoewel ze van hun kinderen genieten, ook minder aan zichzelf toe dan ze zouden willen. Uit onderzoek is ook gebleken dat veel mensen minder slapen dan goed voor ze is. Te weinig slaap en te weinig ontspanningen kunnen je op lange termijn opbreken. Een van de meest beproefde manieren om in korte tijd toch volledig te ontspannen en dat gevoel voor langere tijd vast te houden, is een ontspanningsmassage door een ervaren masseur of masseuse. Woon je in Enschede en wil je alle spanning eens lekker van je af laten glijden? Voor een weldadige ontspanningsmassage dichtbij Enschede kan je terecht bij Buddha & Butterfly.

Buddha & Butterfly, voor je ideale ontspanningsmassage dichtbij Enschede

Een ontspanningsmassage is de ideale manier om tot rust te komen en alle stress van je af te laten glijden. Veel mensen kunnen niet zomaar een week vrij nemen om te ontspannen, maar een sessie op mijn massagetafel doet al wonderen, je kunt er weer even tegenaan. Vanwege de aantrekkelijke tarieven die Buddha & Butterfly hanteert, is het regelmatig herhalen van de ontspanningsmassage nabij Enschede ook goed te betalen. Gelet op de weldadige werking van een ontspanningsmassage is dit het perfecte middel om beter overeind te blijven in het drukke bestaan.
Lees meer

Een ontspanningsmassage door Buddha & Butterfly ontspant lichaam en geest. Ik gebruik geurige oliën en laat je in mijn massagekamer, die een aangename temperatuur heeft, door zachte aanraking volledig tot rust komen. Het is niet uitzonderlijk dat iemand op de massagetafel in slaap valt. Door de aanraking van mijn ervaren handen glijdt alle spanning van je af en worden vermoeide of stijve gedeelten van je lichaam losgemasseerd, waardoor je weer prettiger en soepeler kunt bewegen. Spieren en knooppunten worden gemasseerd, dit verbetert de doorbloeding en voert afvalstoffen af. Je zult als herboren van de massagetafel afstappen wanneer je kiest voor een ontspanningsmassage nabij Enschede van Buddha & Butterfly.

Neem contact op met Buddha & Butterfly en kom tot rust door een ontspanningsmassage dichtbij Enschede

Wil je meer weten over de ontspanningsmassage dichtbij Enschede van Buddha & Butterfly, of wil je direct een afspraak maken? Neem contact met me op of reserveer direct. Dan help ik je om kostbare rustmomenten in je leven in te bouwen en spanningen als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen!

 

 

 3   Ayurvedische massage   Golden Age Reiki

Resevering

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Wanneer (bijv. 2016-12-31)

Tijdstip

Keuze

 


 

logo_lightback_transparant_850_290

 

 

 

Buddha & Butterfly
Praktijk voor Reiki en massage
Adres: Spinnersweg 39
7586 CE Overdinkel
T: 06 - 30 30 86 47
E: elaineolderiekerink@gmail.com