Doen wat goed voor je is; geen kwestie van tijd maar van prioriteit!

Massagesalon Enschede

In deze drukke tijd wordt het steeds moeilijker om je broodnodige ontspanning te vinden. Ook kan je werk of de klussen die je moet doen tot spier- of rugklachten leiden, zowel als je met je handen werkt als wanneer je in een kantoor werkt. Door het drukke bestaan slapen we vaak ook te weinig. Wat kan je doen om voldoende te ontspannen en je klachten te verlichten? Een van de beste methoden hiervoor is om je van tijd tot tijd te laten masseren. Dit moet dan wel door een professionele masseur of masseuse gebeuren. Ben je op zoek naar een massagesalon in Enschede en omgeving waar je bijvoorbeeld een ontspanningsmassage of een massage ter verlichting van spier- of rugklachten kunt ontvangen, dan is Buddha & Butterfly het juiste adres voor je.

Buddha & Butterfly, de massagesalon in de omgeving van Enschede die je verder helpt

De professionele masseuse van Buddha & Butterfly, met een massagesalon nabij Enschede, is getraind in diverse vormen van massage. Door het brede aanbod heb ik ook voor jou de massage die het antwoord geeft op je klachten, of je helpt om heerlijk te ontspannen, zodat je er weer goed tegenaan kunt. Natuurlijk bied ik de ontspanningsmassage aan, waarbij je van top tot teen tot rust komt, en de klassieke massage, die verlichting biedt voor allerlei spanningsklachten en vermoeide spieren. Wie sport of door zijn/haar werk spier- of rugklachten heeft kan ik in mijn massagesalon nabij Enschede helpen met een stevige sportmassage, die direct verlichting zal bieden van je klachten doordat de doorbloeding van je spieren wordt gestimuleerd. Je zult eventuele blessures minder voelen en deze blessures zullen sneller genezen.
Lees meer

Ook eeuwenoude technieken zoals de Indiase ayurvedische massage en de Thaise yogamassage worden door Buddha & Butterfly, de massagesalon nabij Enschede, op vakkundige wijze toegepast, en tijdens de toepassing volledig toegespitst op de persoon die de massage ontvangt, zodat het effect optimaal zal zijn. Ook de tegenwoordig met recht populaire hotstonemassage kan ik bij je uitvoeren, waarbij de warmte van de stenen je een weldadig gevoel zal geven.

Probeer uit welke massage van Buddha & Butterfly, je massasalon nabij Enschede, bij je past

Buddha & Butterfly, je ideale massagesalon dichtbij Enschede, hanteert een gunstig prijsniveau, waardoor het aantrekkelijk voor je kan zijn om meerdere massagevormen uit te proberen, om zo uit te vinden wat bij je past. Ook het herhalen van behandelingen, wat voor de lange termijn een verstandig idee is, is door de gunstige prijzen van Buddha & Butterfly alleen maar aantrekkelijker.

Buddha & Butterfly, je massagesalon dichtbij Enschede, geeft je de ontspanning die je nodig hebt en verlicht je klachten op effectieve wijze. Toe aan ontspanning? Neem vandaag nog contact met ons op.

 

 3   Ayurvedische massage   Golden Age Reiki

Resevering

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Wanneer (bijv. 2016-12-31)

Tijdstip

Keuze

 


 

logo_lightback_transparant_850_290

 

 

 

Buddha & Butterfly
Praktijk voor Reiki en massage
Adres: Spinnersweg 39
7586 CE Overdinkel
T: 06 - 30 30 86 47
E: elaineolderiekerink@gmail.com