Doen wat goed voor je is; geen kwestie van tijd maar van prioriteit!

Massage Twente

In deze drukke tijd nemen mensen vaak te weinig tijd voor ontspanning, terwijl ze die toch nodig hebben. Dat gaat lang goed, maar op termijn gaat het je opbreken. Je kunt last krijgen van spierklachten, rugklachten, nekklachten of andere klachten en loopt een groter risico op een burn-out. Veel mensen weten dat wel, maar krijgen het door hun drukke bestaan toch maar moeilijk voor elkaar om tijd vrij te maken voor ontspanning. Wat is er te bedenken waardoor je, ondanks je spaarzame vrije tijd, toch genoeg ontspant? Woon je in Twente, dan biedt een massage door Buddha & Butterfly uitkomst. Een massage in Twente door de professionele masseuse van Buddha & Butterfly helpt je te ontspannen, en biedt verlichting voor talloze klachten.

Een massage in Twente door Buddha & Butterfly

Een massage in Twente door Buddha & Butterfly, met een eigen massagesalon in Overdinkel, biedt je de ontspanning en verlichting van je klachten die je zoekt. Voor elke persoon en elke situatie bied ik de juiste massagevorm, die ik door mijn training en jarenlange ervaring op professionele wijze kan toepassen.

Wie eens lekker wil ontspannen, kan kiezen voor een weldadige ontspanningsmassage. Door zachte aanraking en gebruik van geurige massageolie en de juiste technieken kom je volledig tot rust. Wanneer je voor je massage in Twente van tijd tot tijd kiest voor een ontspanningsmassage, zal dat je helpen om het drukke bestaan beter vol te houden.

Heb je ook last van stijve spieren of bijvoorbeeld rug- of nekklachten, dan biedt de klassieke massage in Twente door Buddha & Butterfly uitkomst. De pijnlijke gedeeltes worden goed losgemaakt, dit voelt prettig aan en zal leiden tot vermindering van je klachten. Voor sporters, mensen met blessures en mensen die door met hun lichaam te werken last krijgen van hun spieren raad ik de sportmassage aan. Een sportmassage is een stevige massagevorm die de doorbloeding van je spieren bevordert, waardoor je klachten verminderen en tevens de kans kleiner wordt dat je in de toekomst klachten krijgt. Ook voor kantoormedewerkers die door hun zittende houding spierstijfheid krijgen, is dit een ideaal middel om verlichting te krijgen.
Lees meer

Naast deze massagevormen biedt Buddha & Butterfly op het gebied van een massage in Twente ook eeuwenoude, beproefde massagevormen aan, zoals de ayurvedische massage uit India of een Thaise yogamassage. Ik houd daarbij rekening met wie je bent als persoon en met de situatie waarin je verkeert, en pas de massage daarop aan, zodat deze optimaal effect zal hebben. Ook voor de geliefde hotstonemassage kan je kiezen, als je voor je massage in Twente naar Buddha & Butterfly gaat. De warmte van de stenen heeft een weldadig effect op je lichaam en welzijn.

Probeer uit welke massage in Twente bij je past

Weet je niet welke massage in Twente geschikt voor je is? Door de gunstige prijzen die Buddha & Butterfly hanteert, kan het lonen om verschillende massagevormen uit te proberen. Ik kan je ook deskundig advies geven over welke massagevorm het meeste effect op je zal hebben. Een regelmatige massage in Twente van Buddha & Butterfly helpt je optimaal te ontspannen en vermindert je klachten!

 

 3   Ayurvedische massage   Golden Age Reiki

Resevering

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Wanneer (bijv. 2016-12-31)

Tijdstip

Keuze

 


 

logo_lightback_transparant_850_290

 

 

 

Buddha & Butterfly
Praktijk voor Reiki en massage
Adres: Spinnersweg 39
7586 CE Overdinkel
T: 06 - 30 30 86 47
E: elaineolderiekerink@gmail.com