Doen wat goed voor je is; geen kwestie van tijd maar van prioriteit!

Massage Overdinkel

Massage Overdinkel

We ‘moeten’ zoveel en leven in een gehaaste maatschappij. We zij continue bezig met onze telefoon of tablet, we zijn altijd online. Ontspannen heeft bij de meeste mensen geen prioriteit. Toch is het van belang je zo nu en dan af te sluiten van alle prikkels en te onthaasten. De beste manier om dit te doen is door middel van een massage nabij Overdinkel. Of je nu een sportmassage of een ontspanningsmassage zoekt en zelfs een zwangerschap massage in Overdinkel, bij Buddha&Butterfly kun je terecht.

Kies de massage in Overdinkel die bij je past

Naast de sportmassage en ontspanningsmassage kun je bij mij ook terecht voor een voetmassage. Dat klinkt simpel, maar als je je realiseert dat je voet bestaat uit 12 verschillen spieren die tezamen je lichaam dragen, dan is het heel logisch ze eens te verwennen met een voetmassage.
Lees meer

Een zwangerschap vraagt heel veel van lichaam en geest. Naast dat het natuurlijk heel bijzonder is en heel mooi kan zijn, kun je last hebben van kwaaltjes en kan het, zeker tegen het einde, zwaar zijn. Een zwangerschap massage in Overdinkel biedt uitkomst. Tijdens de zwangerschap massage maakt je lichaam oxytocine aan. Dit hormoon werkt pijn verlagend en geeft een prettig gevoel, daarom wordt het ook wel knuffelhormoon genoemd. Als jij ontspant en dit stofje aanmaakt, heeft dat ook een positieve invloed op je ongeboren kind. Het geboorteproces vraagt veel van het kwetsbare lichaam van je baby, spieren kunnen er door vast komen te zitten, met veel huilen als gevolg. Een goede methode om dit te verhelpen is babymassage. Dit zorgt er voor dat je baby ook nog eens heerlijk ontspannen en tevreden wordt. Voor een babymassage kun je ook terecht bij Buddha&Butterfly.

Reiki

Ook voor andere behandelingen dan een massage in Overdinkel kun je bij ons terecht. Bij massages lig je meestal deels bloot op de behandeltafel. Vind je dit niet prettig, maar wil je wel lekker kunnen ontspannen, probeer dan eens een Reikibehandeling. Tijden een Reikibehandeling lig je geheel gekleed op de behandeltafel en raak ik je slechts zachtjes aan. Je kunt bij mij niet alleen deze behandeling ondergaan, maar ook getraind worden Reiki zelf te geven door middel van een cursus. Er zijn twee cursussen, eerst leer je evenwicht en harmonie in iemands energiesysteem te brengen, de tweede cursus is een verdieping. Hiervoor en voor elke massage in Overdinkel die je wenst, kun je terecht bij Buddha&Butterfly.

 

 3   Ayurvedische massage   Golden Age Reiki

Resevering

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Wanneer (bijv. 2016-12-31)

Tijdstip

Keuze

 


 

logo_lightback_transparant_850_290

 

 

 

Buddha & Butterfly
Praktijk voor Reiki en massage
Adres: Spinnersweg 39
7586 CE Overdinkel
T: 06 - 30 30 86 47
E: elaineolderiekerink@gmail.com