Doen wat goed voor je is; geen kwestie van tijd maar van prioriteit!

Massage Oldenzaal

Ook in Oldenzaal heb je nu de beschikking over dé manier om te ontspannen. Buddha & Butterfly biedt een therapeutische behandeling, met als streven het lichamelijke en het spirituele in balans te krijgen. Een massage in Oldenzaal kan op zeer verschillende wijzen voor je ingevuld worden bij Buddha & Butterfly. Zo zijn de meest voorkomende klachten en pijntjes te genezen en te voorkomen. Je bent meer dan welkom voor een massage in Oldenzaal, dé manier om te ontspannen en de spieren los en soepel te maken. Een massage in Oldenzaal geeft je gelijk bij uitstek de kans om tot rust te komen, een momentje voor jezelf.

Maak je keuze uit je massage in Oldenzaal

Natuurlijk is een klassieke massage in Oldenzaal voor iedereen al een goede manier om tot rust te komen. Toch is het goed voor te stellen dat er bij bepaalde klachten en wensen andere therapieën uitkomst moeten bieden. Bij Buddha & Butterfly heb je daarom een zeer brede keuze uit de te kiezen behandelingen.

Ga bijvoorbeeld voor een Reiki behandeling, uitgevoerd door een Reikimaster. Reiki is een zachte manier van werken met energie. De behandelaar fungeert als een doorgeefluik, waarbij de kosmische energie door de handen heen stroomt en door de ontvanger als zachte warmte wordt ervaren. Ontspanning en verlichting van klachten is het gevolg.
Lees meer

Voor een massage in Oldenzaal ga je naar Buddha & Buttefly

Maak je keuze voor je massage in Oldenzaal. Een breed aanbod staat ter beschikking. Voor de sporter hebben wij een sportmassage naast de klassieke massage in Oldenzaal. Een ayurvedische massage of een hotstone behandeling behoren vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.

Bij Buddha & Butterfly heb je niet alleen alle keuze voor je massage in Oldenzaal, je weet zeker dat het gebeurt door vakkundige handen.

Maak een afspraak of neem contact op als je vragen hebt

Een massage in Oldenzaal kent veel verschillende vormen bij Buddha & Butterfly. Afhankelijk van je klachten en wensen is het natuurlijk van belang dat je de juiste behandeling kiest. Omdat het voor te stellen is dat je niet weet welke massage in Oldenzaal de juiste keuze voor jou is, ben je meer dan welkom bij Buddha & Butterfly voor vragen en advies.

Natuurlijk kun je meerdere massages uitproberen, voor de prijs hoef je het niet te laten. Op de website staan al uitgebreide beschrijvingen van de verschillende behandelingen, maar wil je meer weten, schroom dan niet en neem contact op. Laat het spirituele en het corporale in balans komen samen met Buddha & Butterfly.

 

 

 3   Ayurvedische massage   Golden Age Reiki

Resevering

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Wanneer (bijv. 2016-12-31)

Tijdstip

Keuze

 


 

logo_lightback_transparant_850_290

 

 

 

Buddha & Butterfly
Praktijk voor Reiki en massage
Adres: Spinnersweg 39
7586 CE Overdinkel
T: 06 - 30 30 86 47
E: elaineolderiekerink@gmail.com