Doen wat goed voor je is; geen kwestie van tijd maar van prioriteit!

Massage Lonneker

Iedereen kent het wel: de hele dag ren je van hot naar her en ben je meer met je telefoon bezig dan je zou willen. Een mooie manier om echt even te ontspannen is jezelf een massage nabij Lonneker cadeau te doen. Een ontspanningsmassage is een weldaad voor lichaam en geest. Je spieren worden lekker los gemasseerd en klachten als spanningshoofdpijn en stramme spieren worden verlicht. Zwangere vrouwen kunnen kiezen voor een zwangerschap massage nabij Lonneker. Je ontspant niet alleen zelf, je baby ontspant ook. Je doet er dus niet alleen jezelf een plezier mee. De zwangerschap massage nabij Lonneker wordt gegeven op een normale massagebank, maar de houding waarin je ligt verschilt: op je zij en op je rug. Is je kindje eenmaal geboren, dan is babymassage een goed vervolg. Een ontspannen baby is doorgaans een tevreden baby. Een babymassage kan tevens verlichting geven bij darmkrampjes.

Lees meer

Begin bij de basis

Je voeten, ze zijn het fundament waarop we staan, waarom zou je die niet verwennen met een voetmassage? Er zitten wel twaalf verschillende spieren in je voeten en als daar een disbalans zit, kan dat gevolgen hebben voor je hele lichaam. Door een verkeerde houding krijg je rug- of nekpijn of spanningshoofdpijn. Een massage in Lonneker die bij deze klachten uitkomst biedt is een voetmassage. Als je basis goed is, heeft de rest van je lichaam daar profijt van. Ben je fanatiek sporter of werk je veelal in dezelfde houding, met overbelasting als gevolg? Kies dan voor een sportmassage. Dankzij de sportmassage worden afvalstoffen beter afgevoerd en wordt de kans op blessures verkleind. Ook klachten als RSI kunnen worden verlicht. Voor deze en meer vormen van massage in Lonneker en omgeving kan je terecht bij Buddha & Butterfly.

Laagdrempelig genieten

Bij de meeste massages lig je met ontkleed (boven)lichaam op de massagetafel. Voor sommige mensen voelt dat niet goed. Reiki biedt dan uitkomst. Dit is een laagdrempelige vorm van massage nabij Lonneker. Tijdens deze behandeling lig je volledig gekleed op tafel, daarbij wordt je slechts heel licht aangeraakt. Reiki richt zich op het in balans brengen van de energiestromen in je lichaam. Naast het ondergaan van zo’n behandeling, kan je ook deelnemen aan twee cursussen. Bij de eerste cursus leer je de energiestromen in balans te brengen en de tweede cursus is een verdieping. Buddha & Butterfly biedt een heel scala aan vormen van massage in Lonneker aan. Er is dus altijd wel een massage die bij je past.

 

 3   Ayurvedische massage   Golden Age Reiki

Resevering

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Wanneer (bijv. 2016-12-31)

Tijdstip

Keuze

 


 

logo_lightback_transparant_850_290

 

 

 

Buddha & Butterfly
Praktijk voor Reiki en massage
Adres: Spinnersweg 39
7586 CE Overdinkel
T: 06 - 30 30 86 47
E: elaineolderiekerink@gmail.com