Doen wat goed voor je is; geen kwestie van tijd maar van prioriteit!

Massage Hengelo

In deze drukke tijden lijkt de mogelijkheid om te ontspannen meer een luxe dan de noodzaak die het werkelijk is. Stress, slecht en snel eten en te weinig slaap, wie heeft er niet last van? Niet verbazingwekkend zie je steeds meer reclames van zogenaamde ontspannings- en gezondheidsmiddelen. Vitaminesupplementen die je weerstand verhogen, kussentjes ter ondersteuning van je nek en verschillende vormen van geurverspreiders die je een rustgevend gevoel moeten geven.

Toch kun je stellen dat de beste manieren om te ontspannen oeroude technieken zijn die, mits door vakkundige handen uitgevoerd, je lichaam en geest zich tot in de essentie laten ontspannen en genezen. Met andere woorden, een massage in de buurt van Hengelo geeft je de kans om heerlijk te ontspannen.

Een massage in Hengelo, maak je keuze

Een klassieke massage in Hengelo geeft je de kans om tot rust te komen. Niet alleen is een klassieke massage in Hengelo de manier om je spieren los en soepel te maken en zodoende veelvoorkomende klachten en pijntjes tegen te gaan, ook is dit het moment om even tot jezelf te komen. Voor nog meer ontspanning is er de ontspanningsmassage waar je helemaal van tot rust komt.

Voorwaarde is dan wel dat je je massage in Hengelo laat uitvoeren door een ervaren en professionele massagetherapeut. Bij Buddha & Butterfly kan je terecht voor je massage in Hengelo door vakkundige handen en heb je een brede keuze in de verschillende vormen van therapeutische massages.
Lees meer

Buddha & Butterfly heeft de massage in Hengelo voor iedereen

Naast een klassieke massage en ontspanningsmassage in Hengelo heb je bij Buddha & Butterfly alle keuze. Zo is er voor iedereen de juiste behandeling te vinden. Kies bijvoorbeeld voor een ayurvedische massage in Hengelo. Het mooie van deze behandeling is dat deze wordt afgestemd op de persoon zelf, de ayurveda is een eeuwenoude natuurgeneeskundige filosofie uit India. Of wat te denken van een hotstonemassage, een behandeling die zich door de eeuwen heen in verschillende culturen heeft laten uiten.

Ontdek de genezende werking van Buddha & Butterfly

Van een sportmassage tot een yogamassage, bij Buddha & Butterfly heb je de keuze. Elke behandeling komt voor vanuit een diepe kennis en begrip van de behandelingen. Rust en genezing kennen een basis in ontspanning van zowel de ziel als het lichaam. Een massage in Hengelo geeft je de kans om even tot jezelf te komen, naast de helende werking die er vanuit gaat. Als je meer wilt of dieper wilt gaan in een spirituele benadering van je welzijn, dan heeft Buddha & Butterfly dus meer dan genoeg voor jou om uit te kiezen.

Neem gerust contact met ons op om meer te leren of als je gelijk een afspraak wilt maken.

 

 

 3   Ayurvedische massage   Golden Age Reiki

Resevering

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Wanneer (bijv. 2016-12-31)

Tijdstip

Keuze

 


 

logo_lightback_transparant_850_290

 

 

 

Buddha & Butterfly
Praktijk voor Reiki en massage
Adres: Spinnersweg 39
7586 CE Overdinkel
T: 06 - 30 30 86 47
E: elaineolderiekerink@gmail.com