Doen wat goed voor je is; geen kwestie van tijd maar van prioriteit!

Massage Gronau

In de huidige maatschappij staan we vrijwel altijd in contact met mensen, we zijn altijd online. Dat altijd bereikbaar zijn en het feit dat we voor ons gevoel zoveel ‘moeten’, zorgt er voor dat we gespannen zijn en stress ervaren. Om lichaam en geest gezond te houden, kan je je heil zoeken in bijvoorbeeld superfoods of medicijnen. De vraag is in hoeverre dat effectief is. Een methode die zichzelf al jaren geleden heeft bewezen is massage! Voor een goede massage in Glanerbrug en omgeving ben je bij Buddha & Butterfly aan het juiste adres.

Lees meer

De juiste massage voor iedereen

Ook de allerkleinsten kunnen bij mij genieten van een massage in Gronau en omgeving. Tijdens de geboorte kunnen spieren vast komen te zitten. Na de geboorte kan dit er voor zorgen dat je baby veel huilt en zich trager ontwikkelt. Een babymassage maakt de spieren weer los en je baby zal zich weer vrij kunnen bewegen. Als moeder (of vader natuurlijk) heb je ook voordeel van een babymassage. Van een tevreden baby word je immers zelf ook blij. Ook klein, maar zeker niet de minsten, zijn onze voeten. Ze hebben wel twaalf verschillende spieren, welke ervoor zorgen dat wij overeind blijven. Voor dit zware werk mag je ze dus best af en toe belonen met een voetmassage. Je voeten zijn de basis voor een goede houding. Is deze basis in disbalans, dan kan dat doorwerken in de rest van ons lichaam en zorgen voor rug- en nekklachten en spanningshoofdpijn. Hét adres voor deze massage in Gronau en omgeving is Buddha & Butterfly.

Veelzijdig

Dat massage op veel verschillende manier kan worden toegepast is wel bekend. Er zijn zoveel verschillende vormen van massage nabij Gronau. Maar wist u dat Reiki hier ook onder kan vallen? Reiki richt zich op het in balans brengen van energiestromen in het lichaam door middel van zachte aanraking. Dat je daarbij geheel gekleed op de massagetafel ligt, maakt het ook nog eens laagdrempelig. Bij Buddha & Butterfly kan je ook cursussen volgen om jezelf, anderen en zelfs dieren zo’n behandeling te kunnen geven. Wil je gewoon lekker ontspannen en genieten, kies dan voor een ontspanningsmassage. Welke massage in Gronau en omgeving ook je voorkeur heeft, bij ons kan je terecht.

 

 3   Ayurvedische massage   Golden Age Reiki

Resevering

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Wanneer (bijv. 2016-12-31)

Tijdstip

Keuze

 


 

logo_lightback_transparant_850_290

 

 

 

Buddha & Butterfly
Praktijk voor Reiki en massage
Adres: Spinnersweg 39
7586 CE Overdinkel
T: 06 - 30 30 86 47
E: elaineolderiekerink@gmail.com