Doen wat goed voor je is; geen kwestie van tijd maar van prioriteit!

Massage Glanerbrug

Massage Glanerbrug

In de huidige maatschappij staan we vrijwel altijd in contact met mensen, we zijn altijd online. Dat altijd bereikbaar zijn en het feit dat we voor ons gevoel zoveel ‘moeten’, zorgt er voor dat we gespannen zijn en stress ervaren. Om lichaam en geest gezond te houden, kun je je heil zoeken in bijvoorbeeld super foods of medicijnen. De vraag is in hoeverre dat effectief is. Een methode die zichtzelf al jaren geleden heeft bewezen is massage! Voor een goede massage in Glanerbrug en omgeving ben je bij Buddha&Butterfly aan het juiste adres.

Voor iedereen de juiste massage

Iedereen is uniek en heeft baat bij een ander soort massage in Glanerbrug. Voor de persoon die vooral wil ontspannen biedt Budda&Butterfly een ontspanningsmassage. Je wordt gemasseerd met geurige oliën. Vermoeide en stijven spieren en knooppunten worden los gemasseerd. Resultaat van de ontspanningsmassage is dat je je als herboren voelt.

De voetmassage klinkt als iets eenvoudigs, echter de voet bestaat uit 12 verschillende spieren die uw lichaam dragen. De voeten verrichten dus zwaar werk. De massage zorgt er voor dat je voeten weer ontspannen en daar mee ook je lichaam. Koude voeten, verkrampte benen, zelfs hoofdpijn, slapeloosheid en spanningsklachten kunnen er mee verholpen worden.
Lees meer

Ben je op zoek naar een fijne massage in Glanerbrug, die je ondersteunt in je sportieve bezigheden, bij Buddha&Butterfly bieden wij ook een sportmassage aan. Deze kan preventief gegeven worden, het bevordert de doorbloeding en helpt afvalstoffen afvoeren, maar ook wanneer je last hebt van een blessure. Een sportmassage kan ook effectief zijn bij klachten door overbelasting zoals RSI.

Zwangere vrouwen kunnen veel baat hebben bij een zwangerschap massage in Glanerbrug. En een ontspannen mama heeft een positief effect op haar ongeboren kind. Dankzij een zwangerschap massage kun je je kwaaltjes even vergeten. Wanneer je je kleintje eenmaal in je armen hebt liggen, kun je kiezen voor een babymassage. Wanneer je baby door het toch wat krappe geboortekanaal moet, kan het gebeuren dat spieren vast komen te zitten. Veel huilen kan het gevolg zijn. Dankzij de babymassage worden alle spieren weer soepel en je ziet je baby ontspannen en tevreden worden.

Overige behandelmethodes

Naast diverse vormen van massage in Glanerbrug, bieden wij ook Reiki aan. Je blijft geheel gekleed en mijn handen raken je slechts zachtjes aan. Toch zorgt ook Reiki voor ontspanning. Voor een massage in Glanerbrug of een reikibehandeling kun je dus het best bij Buddha&Butterfly terecht.

 

 3   Ayurvedische massage   Golden Age Reiki

Resevering

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Wanneer (bijv. 2016-12-31)

Tijdstip

Keuze

 


 

logo_lightback_transparant_850_290

 

 

 

Buddha & Butterfly
Praktijk voor Reiki en massage
Adres: Spinnersweg 39
7586 CE Overdinkel
T: 06 - 30 30 86 47
E: elaineolderiekerink@gmail.com