Doen wat goed voor je is; geen kwestie van tijd maar van prioriteit!

Massage Enschede

Het lijkt tegenwoordig bijna onmogelijk om te ontspannen. Continu worden we gebombardeerd met informatie in welke vorm dan ook, denk aan je telefoon of tablet. Dit in combinatie met de dagelijkse drukte omtrent werk en thuis maakt het dat de meeste mensen rond blijven lopen met kwaaltjes, pijntjes en andere aandoeningen. Bij de voorgedragen “oplossingen” voor deze problemen lijkt het voornamelijk om chemische middelen of ronduit gebakken lucht te gaan.

Gelukkig staat één eeuwenoude en beproefde methode tot je beschikking. Een massage in Enschede kan je helpen om zowel lichamelijk als spiritueel in balans te komen en geeft je een uitgelezen kans om dat kostbare momentje voor jezelf te vinden.

De massage in Enschede ontdek je bij Buddha & Butterfly

Een massage in Enschede geeft je dus de kans om op helende wijze tot rust te komen. Voorwaarde is dan wel dat dit op professionele wijze gebeurt. Bij Buddha & Butterfly krijg je niet alleen een professionele werkwijze, maar ook een uitgebreide keuze aan verschillende behandelingen. Dit maakt van een massage in Enschede niet alleen een moment van rust en ontspanning, maar het kan ook sterk helende werking hebben.

Buddha & Butterfly komt voort uit een diepe spirituele benadering van mens en natuur. Natuurlijk kan je terecht voor een klassieke massage in Enschede, maar dit is slechts het begin aan keuzes voor de te kiezen massage in Enschede.
Lees meer

Met Buddha & Butterfly heeft u alle keuze voor uw massage in Enschede

Met alle keuze voor je massage in Enschede lijkt het soms moeilijk kiezen. Zo biedt Buddha & Butterfly de klassieke massage en een ontspanningsmassage waar je volledig van tot rust komt. Ook bied ik een eeuwenoude Indiase methodiek tot genezing: een Ayurvedische massage met geneeskrachtige kruiden. Een massage in Enschede met de zogenaamde hotstones behoort vanzelfsprekend ook tot de opties.

Dat ik het Reikimeesterschap bezit, verdiept de werking van de massages alleen maar. Naast massages kan je bij mij ook terecht voor een Reikibehandeling, elders op deze website vind je daarover meer informatie.

Wees niet bang om te kiezen. Bij Buddha & Butterfly ben je meer dan welkom voor raad en advies. Daarnaast is er niets mis mee om verschillende massages in Enschede te proberen, voor de prijs hoef je het niet te laten. Samen kunnen we kijken naar wat de massage in Enschede voor jou is.

Blijf niet langer rondlopen met alle stress en kwaaltjes. Kom tot rust en ontdek de helende werking van de therapieën van Buddha & Butterfly.

 

 

 3   Ayurvedische massage   Golden Age Reiki

Resevering

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Wanneer (bijv. 2016-12-31)

Tijdstip

Keuze

 


 

logo_lightback_transparant_850_290

 

 

 

Buddha & Butterfly
Praktijk voor Reiki en massage
Adres: Spinnersweg 39
7586 CE Overdinkel
T: 06 - 30 30 86 47
E: elaineolderiekerink@gmail.com