Doen wat goed voor je is; geen kwestie van tijd maar van prioriteit!

Massage De lutte

In de huidige maatschappij staan we continu in contact met andere mensen. Is het niet fysiek, dan wel via tablet of telefoon. We zijn altijd online. Heel handig voor als je onderweg naar huis nog wat wilt werken, maar soms heb je het gevoel dat je nooit meer rust hebt. Een goede manier om jezelf even af te sluiten van de hectiek van alledag is door middel van een massage in De Lutte. Een ontspanningsmassage zorgt er voor dat je de stress van je af voelt glijden. Probeer naast de welbekende ontspanningsmassage ook eens de voetmassage. De voeten dragen ons gehele lichaam en bestaan uit twaalf verschillende spieren. Een voetmassage kan zelfs voor verlichting zorgen in andere delen van je lichaam, doordat je weer ontspannen kunt staan en bewegen. Voor deze en andere vormen van massage in De Lutte en omgeving ga je naar Buddha & Butterfly.

Lees meer

Voor iedereen

Hoe je leven er ook uitziet, er is altijd wel een vorm van massage die bij je past. Ben je sportief of werk je veelal in dezelfde houding, dan kan sportmassage jou helpen. Stijve spieren worden weer losser en het helpt je prestaties te verbeteren. Een sportmassage zorgt ervoor dat afvalstoffen beter afgevoerd worden en verkleint de kans op blessures. Wat ook eigenlijk een vorm van topsport is, maar een eigen vorm van massage vraagt, is een zwangerschap. Speciaal voor zwangere vrouwen biedt Buddha & Butterfly de zwangerschap massage in De Lutte en omgeving. Doordat je ontspant, maak je oxytocine aan. Dit stofje komt via de placenta ook bij je kindje, dat zich daardoor ook prettig en ontspannen gaat voelen. De bevalling is voor zowel moeder als kind behoorlijk zwaar. Bij sommige baby’s komen hierdoor de spieren in de knoop, met veel huilen tot gevolg. Een babymassage kan in dat geval de oplossing zijn. Je baby geniet er zienderogen van. Voor een babymassage en een zwangerschap massage in De Lutte kan je bij mij terecht.

Net even anders

Een massage nabij De Lutte die net even anders is, dat is Reiki. Het is een vorm van massage waarbij je slechts lichtjes aangeraakt wordt en die zich richt op het in balans brengen van de energiestromen in je lichaam. Voordeel van Reiki is tevens dat je geheel gekleed blijft, dus het is heel toegankelijk. Naast dat ik deze behandeling bij je uitvoer, kan je ook twee cursussen bij mij volgen. Er is dus voor iedereen een passende massage nabij De Lutte.

 

3   Ayurvedische massage   Golden Age Reiki

Resevering

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Wanneer (bijv. 2016-12-31)

Tijdstip

Keuze

 


 

logo_lightback_transparant_850_290

 

 

 

Buddha & Butterfly
Praktijk voor Reiki en massage
Adres: Spinnersweg 39
7586 CE Overdinkel
T: 06 - 30 30 86 47
E: elaineolderiekerink@gmail.com