Doen wat goed voor je is; geen kwestie van tijd maar van prioriteit!

Massage Buurse

In ons drukke bestaan, waarbij we altijd bereikbaar zijn, wordt er veel gevraagd ons lichaam en onze geest. Om overeind te blijven is een ontspanningsmassage zeer aan te raden. Het is weldadig voor zowel lichaam als geest. Met geurige oliën, in een kamer die een aangename temperatuur heeft, wordt alle spanning uit je lichaam gemasseerd. Voor deze massage in Buurse kun je terecht bij Buddha&Butterfly. Naast een ontspanningsmassage kun je bij mij ook terecht voor een voetmassage of een sportmassage. Wist je dat je voeten wel twaalf verschillende spieren bevatten, welke tezamen ons lichaam dragen? Ze verdienen dus wel een goede voetmassage. Sportieve types kunnen preventief een sportmassage ondergaan, het zorgt voor een betere doorbloeding en een optimale afvoering van afvalstoffen en verkleint de kans op blessures. Maar ook in het geval van een blessure kan ik je helpen en je pijnklachten verminderen. Er zijn echter nog meer soorten massage in Buurse waarvoor je bij mij terecht kunt.
Lees meer

Ontspanning voor moeder en kind

Wanneer je in blijde verwachting bent, kun je baadt hebben bij een zwangerschap massage in Buurse. Niet alleen wanneer er sprake is van veel kwalen, ook wanneer u zich juist erg goed voelt. Tijdens een zwangerschap massage komt het stofje oxytocine vrij, wat u een prettig gevoel geeft, maar tevens via de placenta bij uw kind terecht komt en ook uw kind zich prettig laat voelen. Zit uw baby na de bevalling niet lekker in zijn of haar velletje, met veel huilen tot gevolg? Dan kan een babymassage uitkomst bieden. Je baby wordt er lekker ontspannen en tevreden van en daar heb jij ook weer profijt van. Een babymassage is dus goed voor moeder én baby. Ook voor deze massage in Buurse kun je bij mij terecht.

Andere behandelingen

Ik bied niet alleen diverse soorten massage in Buurse, maar ook voor Reiki kun je bij mij terecht. Voordeel hiervan is dat je geheel gekleed blijft. Ik raak je slechts zacht aan, toch voel je je na de behandeling ontspannen en verlicht. Wil je zelf ook Reiki geven, dan kun je bij mij een cursus volgens. In de eerste cursus leer je evenwicht en harmonie in iemands energiesysteem te brengen, de tweede cursus is een verdieping. Naast de eerder genoemde massages, biedt ik ook Ayurvedische massage, hot stone massage en meer. Welke behandeling of massage in Buurse je ook wenst, bij mij kun je dus terecht.

 

3   Ayurvedische massage   Golden Age Reiki

Resevering

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Wanneer (bijv. 2016-12-31)

Tijdstip

Keuze

 


 

logo_lightback_transparant_850_290

 

 

 

Buddha & Butterfly
Praktijk voor Reiki en massage
Adres: Spinnersweg 39
7586 CE Overdinkel
T: 06 - 30 30 86 47
E: elaineolderiekerink@gmail.com