Doen wat goed voor je is; geen kwestie van tijd maar van prioriteit!

Yoga Massage

7Thaise yogamassage | Een holistische massage

In deze vluchtige tijden is het ontspannen en bewust bezig zijn met je gesteldheid steeds verder teruggedrongen. Hieruit voortvloeiend ondervinden steeds meer mensen klachten die zich uiten in spierpijn, hoofdpijn en stress. Gelukkig kan er dankzij Thaise yogamassage ruimte gecreëerd worden om stil te staan bij jezelf. Dankzij Thaise yogamassage kom je zowel op lichamelijk als op spiritueel niveau in balans.

Thaise yogamassage is een holistische benadering, gericht op ontspanning, balans en het tot jezelf komen. Voortgekomen uit een eeuwenoude Aziatische traditie geeft Thaise yogamassage je de kans om in je drukke leven een moment te creëren dat je terug brengt naar een staat van tranquiliteit.

 

Waarom yoga massage

Thaise yogamassage is één van de vele massagetherapieën die je worden aangeboden door Buddha & Butterfly. Elke massage heeft zo zijn eigen eigenschappen die natuurlijk passen bij het individu en invulling geven aan verschillende behoeften. De Thaise yogamassage is er één die verschillende elementen samen laat komen, zoals acupressuur, yoga, massage en meditatie. Het is een unieke combinatie die erop gericht is om een reeks aan kwalen te verlichten, naast de zuiverende en ronduit ontspannende werking.

Thaise Yogamassage wordt over de kleding gegeven, waarbij u op een speciale matras op de grond ligt. De senlijnen (energielijnen) worden gemasseerd, waarna yogastretches worden uitgevoerd. Deze massage creëert bijvoorbeeld ruimte in de schouders en helpt leniger te worden. Een Thaise yogamassage is een goed middel om onder andere je lichaamsbewustzijn te vergroten of je afweermechanisme te versterken. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de werking van Thaise yogamassage die je op lichamelijk en spiritueel niveau gezonder en sterker maken.

 

Ontdek de diepe meditatieve werking van yoga massage

Een Thaise yogamassage van Buddha & Butterfly geeft je de kans om ook in de regio Twente de voordelen van deze op Boeddhistische grondslag gestoelde massage te ontdekken.

Buddha & Butterfly biedt je de mogelijkheid om Thaise yogamassage te ontdekken in een ontspannende ruimte en met alle vakkundigheid en kennis die er bestaat over de eeuwenoude traditie van deze holistische therapie.

Kom tot jezelf en vergroot je weerstand, hou jezelf gezond en vitaliseer je geest en lichaam dankzij Thaise yogamassage. Neem contact op voor een afspraak of als je nog vragen hebt.