Doen wat goed voor je is; geen kwestie van tijd maar van prioriteit!

Stoelmassage

Bij deze vorm van massage wordt er gebruik gemaakt van een ergonomische stoel. In plaats van te gaan liggen, ga je licht voorovergebogen zitten, waarbij borst en gezicht op een prettige manier ondersteund worden door de massagestoel. De stoel is bovendien af te stellen op jouw lichaamsmaten, zodat je altijd comfortabel zit. Met behulp van ellebogen, handen, handpalmen en vingers wordt druk uitgeoefend op je hoofd, nek, schouders, armen en handen, waardoor blokkades worden opgeheven en zwakke plekken worden versterkt. Ook bevordert het de energiedoorstroming. Het lichaam komt weer in balans en spieren en gewrichten versoepelen. De massage kan er zelfs voor zorgen dat je immuunsysteem en geheugen verbeteren en je alertheid verhoogt.

Laagdrempelig

Bij een stoelmassage wordt geen gebruik gemaakt van olie, maar het grootste verschil met een gewone massage, naast uiteraard de zittende houding, is dat je je kleding aan kunt houden. Daardoor is stoelmassage een laagdrempelige manier van masseren. Stoelmassage kan zorgen voor verlichting bij klachten als RSI, (chronische) hoofdpijn en vermoeidheid. Ook als je veel stress ervaart, bijvoorbeeld door een hoge werkdruk, kun je baat hebben bij een stoelmassage. Je geniet van een ontspannende massage, waarbij tegelijkertijd je spieren lekker los gemaakt worden. Tevens werkt de massage verkwikkend en vitaliserend. Een stoelmassage duurt korter – maar is wel net zo effectief! –┬á als andere vormen van massage, dat maakt het voor jou makkelijker in te plannen in je drukke bestaan.

Voor bedrijven

In het kader van vitaliteit kan stoelmassage ook door bedrijven worden ingezet voor het personeel. De masseuse van Buddha & Butterfly komt dan met haar massagestoel naar het bedrijf, waar in 1 uur 3 personen een stoelmassage kunnen ontvangen. Door het ontvangen van een stoelmassage kunnen de personeelsleden 20 minuten heerlijk ontspannen, waarna het werk weer vol energie kan worden hervat. De stoelmassage wordt ervaren als een teken van waardering door het bedrijf voor de geleverde inzet, dit zorgt voor een positieve sfeer op de werkvloer en binnen de onderneming.

Neem contact op met Buddha & Butterfly

Rond blijven lopen met stijve spieren in bijvoorbeeld je rug of nek hoeft dus niet, ook niet als je een druk leven leidt. Bij ons kun je in een relatief kort tijdsbestek weer helemaal ontspannen worden en soepeler bewegen. Wil jij ook op een laagdrempelige manier genieten van een massage? Maak dan snel een afspraak via onze site en ontdek zelf hoe prettig een stoelmassage is!