Doen wat goed voor je is; geen kwestie van tijd maar van prioriteit!

Golden Age Reiki

1Golden Age Reiki | De reikimethode die je verder helpt

Reiki is een behandelmethode die oorspronkelijk uit Japan komt en is doorgegeven via Mr. Usui. Bij Reiki worden lichaam, geest en ziel als één geheel gezien. Alles werkt met elkaar samen en de reikibehandeling heeft een positief effect op alle drie. Reiki is een systeem waarmee zuiverende en genezende energie via de handen van de behandelaar doorgegeven wordt aan degene die de behandeling ontvangt. Reiki wordt gegeven over de kleding heen. De ontvanger ligt op de massagetafel en wordt lekker toegedekt. Een reikibehandeling bestaat uit een reeks van vaste posities waar de handen op het lichaam geplaatst dienen te worden. Allereerst wordt de voorkant van het lichaam behandeld en aansluitend de achterkant.

Golden Age Reiki, een behandelmethode voor vele klachten

Golden Age Reiki is een zeer krachtige vorm van reiki die snel en effectief werkt. Het werkt zowel voor lichamelijke klachten, zoals pijn of ziektes, als voor geestelijke, zoals sombere gevoelens en stress. Bij reiki wordt kosmische energie doorgegeven die helend werkt. De behandelaar van Buddha & Butterfly geeft dus niet haar persoonlijke energie aan je door, maar energie uit de kosmos. Zij is Reikimaster en getraind om deze energie effectief door te geven aan anderen. Reiki is geschikt voor mensen van alle leeftijden. Ook kinderen met bijvoorbeeld faalangst of weinig zelfvertrouwen hebben baat bij Reiki. Golden Age Reiki wordt toegepast bij specifieke problemen.

Reiki is een ervaring die je deugd doet en die energie geeft. Onbalans in lichaam en geest wordt door de behandeling opgeheven. De behandelaar van Buddha & Butterfly kan Golden Age Reiki effectief toepassen ter behandeling van je klachten en om je beter in je vel te laten zitten. Belangrijk om te vermelden is dat na een behandeling voldoende water gedronken dient te worden (anderhalve liter) om de vrijgekomen stress en afvalstoffen zo snel mogelijk af te kunnen voeren.

Aangezien de behandelaar van Buddha & Butterfly een Reikimaster is ben je verzekerd van een optimale reikibehandeling.

Iedereen kan ook leren zelf Reiki te geven. Reiki kent verschillende graden; Reiki 1, 2, 3 en het masterschap. Als Reikimaster vind ik het ontzettend leuk anderen ook te laten ontdekken wat Reiki voor je kan betekenen en wat je er zelf mee kunt doen. Mocht je interesse hebben dan kun je je aanmelden voor een Reikicursus.

Reiki werkt met energiestromen en is geen massagevorm. Als je ter ontspanning gemasseerd wil worden, kan Buddha & Butterfly een ontspanningsmassage bij je uitvoeren waarvan je helemaal tot rust komt.

Neem contact op voor meer informatie over Golden Age Reiki

Als je meer wilt weten over Golden Age Reiki kun je contact opnemen, dan beantwoord ik je vragen. Golden Age Reiki klinkt zweverig, maar veel mensen zweren bij de effectiviteit ervan. Je kunt al op korte termijn effect merken. Dus voor meer informatie of om een afspraak te maken kun je gerust contact opnemen met Buddha & Butterfly.