Doen wat goed voor je is; geen kwestie van tijd maar van prioriteit!

Ontspanningsmassage

4Ontspanningsmassage | Kom volledig tot rust door zachte aanraking

Als je stressklachten hebt, vermoeid bent, spierspanningen hebt of andere soortgelijke klachten, is er bijna geen betere remedie dan een ontspanningsmassage. Niet iedereen kan bij stress of vermoeidheid zomaar een week vrij nemen om bij te komen, maar een uurtje ontspanningsmassage doet al wonderen. Daarna kun je er weer een hele tijd tegenaan. Buddha & Butterfly biedt ontspanningsmassages aan waar je geheel van tot rust komt en waarna je je een heel ander mens voelt.

 

Vermoeid, stress of stijve spieren? Vind verlichting met eenĀ ontspanningsmassage van Buddha & Butterfly

In onze gejaagde samenleving weten we ons steeds vaker op onnatuurlijke manieren te bewegen. De mens hoort van nature niet urenlang achter een computer te zitten of zich te frustreren in de file. Een combinatie van stress en het aanhouden van de verkeerde lichaamshouding is de bron van veel lichamelijk en geestelijk ongemak. De oplossing ligt niet in chemische pijnstillers en andere kwalijke stoffen.

Bij een ontspanningsmassage wordt zowel het lichaam als de geest tot rust gebracht. In de massageruimte is het lekker warm, waardoor je het niet koud zult krijgen. Er wordt gewerkt met warme olie die weldadig aanvoelt. Onder andere de spieren en knooppunten worden gemasseerd, waardoor stijfheid verdwijnt en je je na afloop soepeler kunt bewegen. De ontspanningsmassage vindt plaats met zachte aanraking; sommige mensen denken dat spieren alleen los kunnen komen door krachtige massage die soms pijn doet, maar vaak is zachte aanraking juist effectiever. De doorbloeding in de spieren verbetert en afvalstoffen worden afgevoerd. De massage voelt zo zacht en prettig aan dat je je helemaal zult ontspannen en je ademhaling tot rust zal komen. De doorbloeding in je lichaam verbetert, daar heb je na de massage nog lang profijt van.

Naast dat bestaande stress- en spanningsklachten verminderen, werkt een regelmatige ontspanningsmassage ook preventief; je zult minder snel nieuwe stressklachten ontwikkelen. Een regelmatige ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je het hectische leven van alledag een stuk beter aankunt. Je voelt je na afloop fijner in je lichaam en de ontspanningsmassage maakt je geest leeg en laat je achter met een bevredigend, weldadig gevoel.

Kies voor een ontspanningsmassage van Buddha & Butterfly en laat alle spanning van je afglijden

Wil jij ook alle spanning van je af laten glijden en met meer energie en rust door het leven gaan? Buddha & Butterfly kan je helpen met ontspanningsmassages die je nieuwe energie geven en je spanningen als sneeuw voor de zon zullen laten verdwijnen. Maak een afspraak via onze site of bel en ontdek de weldaad van ontspanningsmassages.