Doen wat goed voor je is; geen kwestie van tijd maar van prioriteit!

Hotstone massage

3Hotstone massage | Een eeuwenoude therapie

Ook voor een hotstonemassage kunt u bij Buddha & Butterfly terecht. Deze unieke vorm van therapeutische massage heeft een geschiedenis die duizenden jaren teruggaat en, zij het in lichtelijk andere vormen, bekend is in vele culturen. Hotstonemassage is, kort gezegd, het gebruiken van verwarmde stenen op de huid ter verlichting van bepaalde problemen.

Een hotstonemassage kent meerdere toepassingen die, mits goed gebruikt, vele kwalen kunnen helpen verminderen.

Laat de naam ‘hotstonemassage’ je niet misleiden. Het gaat niet om hete stenen, maar om stenen met een aangename temperatuur. Tijdens de massage kun je aangeven of je de warmte aangenaam vindt, of de stenen liever wat warmer of kouder hebt. Dit kan verschillen per persoon. Belangrijk is dat je kunt genieten van de behandeling.

 

Ontdek de heilzame werking van een hotstone massage

Een hotstonemassage heeft zich door de geschiedenis al laten gelden in een grote verscheidenheid aan culturen. Maar wat is precies een hotstonemassage? Een hotstonemassage is over het algemeen het gebruik maken van basaltstenen bij het masseren. Deze stenen, die dankzij een natuurlijk proces een mooie gladde ronde vorm hebben en van grootte uiteenlopen van enkele centimeters tot zo’n 12 centimeter, zijn erg geschikt om de warmte vast te houden.

Bij een hotstonemassage worden deze verwarmde stenen gebruikt om het lichaam te masseren. De druk en warmte die het lichaam waarneemt dankzij de stenen geeft een ontspannende en heilzame werking.

Een slechte doorbloeding, stress of spijsverteringsproblemen zijn slechts enkele voorbeelden van klachten die verlicht kunnen worden dankzij een hotstonemassage.

 

Een hotstone massage van Buddha & Butterfly

Het gebruik van een hotstone massage groeit in populariteit in Nederland. Dankzij Buddha & Butterfly kunnen de heilzame werkingen hiervan nu ook genoten worden in de regio Twente. Een hotstone massage heeft op zich al een positief effect, maar wil je de voordelen ervan werkelijk ontdekken dan verdiend het zich om deze therapeutische behandeling te laten herhalen.

Buddha & Butterfly heeft alles in huis om een volledig verzorgde hotstone massage te verzorgen.

Maak een afspraak of heb je vragen neem gerust contact op.