Doen wat goed voor je is; geen kwestie van tijd maar van prioriteit!

Chakra-Energie massage

Chakra-Energie massage | Ontspannen op een natuurlijke manier

Kun je wel een oppepper gebruiken? Geestelijk of lichamelijk? Of misschien wel allebei? Tijd voor een reset!

Iedereen heeft chakra's. De zeven hoofdchakra's zijn energiecentra in het menselijk lichaam.
Ze hebben een vaste plek op je lichaam, een eigen kleur en betekenis. Chakra's worden beschouwd als graadmeter voor het lichamelijk en geestelijk functioneren. De letterlijke betekenis van Chakra is 'draaiend wiel'.
Als je gezond bent, zijn de zeven chakra's onderling verbonden en draaien ze in de juiste riching. Chakra's nemen energie op en geven energie af via energiebanen die door het lichaam stromen. Elke chakra heeft een invloed op bepaalde organen, lichaamsfuncties en emoties.
Ideaal zou zijn als alle chakra's open zouden zijn en even actief. Maar door onze westerse manier van leven raken we onszelf soms kwijt.

Een Chakra-Energie massage is dus ideaal om het lichaam op natuurlijke wijze weer tot rust te laten komen en de geest de kans te geven om te ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen.

De Chakra-Energie massage van Buddha & Butterfly

Sommige chakra's gaan dan dichtzitten, wat blokkades in de energie veroorzaakt.
Andere chakra's worden dan overactief om te compenseren. Hierdoor wordt ons chakrasysteem verstoord en krijgen we geestelijke of lichamelijke klachten.

De Chakra-Energie Massage helpt de chakra's te reinigen en zorgt ervoor dat de zeven hoofdchakra's weer optimaal samenwerken.
Hierdoor verminderen lichamelijke problemen en versterkt ons mentale systeem. Je wordt rustiger, positiever en vitaler.
Chakra-Energie Massage is een fantastische combinatie die de sterke punten en positieve effecten van zowel massage als reiki biedt.
Deze anderhalf uur durende behandeling is gebaseerd op eeuwenoude spirituele tradities van India en hedendaagse massagetechnieken. Pure verwennerij voor iedereen, of je nu slecht in je vel zit of je juist heel goed voelt.