Doen wat goed voor je is; geen kwestie van tijd maar van prioriteit!

Ayurvedische massage

2Ayurvedische massage | Helpt klachten te voorkomen en genezen

Een massage kan heel ontspannend zijn en de spieren kunnen losgemaakt worden. Dit is ideaal wanneer je te maken hebt met stress; na een goede massage door een kundig masseur kun je er weer een tijdje tegenaan. Buddha & Butterfly biedt zowel klassieke massages als ontspanningsmassages aan, waardoor je lichaam en geest nieuwe energie krijgen.

Ayurvedische massage, de massage die méér biedt

Wij bieden echter ook Ayurvedische massages aan. Ayurvedische massages gaan verder dan een gewone massage. Ayurveda is een eeuwenoud natuurgeneeskundig gezondheidssysteem uit India. Ayurvedische massages passen in deze filosofie. Eén van de mooie dingen van Ayurvedische massages zijn dat ze worden afgestemd op wie je bent als persoon en op je huidige situatie. Een Ayurvedische massage sluit daarom aan op jouw behoeften, op wat jouw lichaam en geest nodig hebben. Naast dat je na de massage gegarandeerd meer ontspannen bent, kan een Ayurvedische massage ook gebruikt worden ter behandeling van allerlei klachten, evenals preventief om klachten te voorkomen.

De Ayurvedische masseuse van Buddha & Butterfly zal, alvorens de massage te beginnen, nagaan wat voor persoon je bent en wat voor eventuele klachten je hebt. Daarop zullen de olie en de massagetechniek worden aangepast, zodat de massage maximaal effect heeft. Door het masseren van de marmapunten (drukpunten) wordt het lichaam weer aan het werk gezet om zich te ontdoen van afvalstoffen en na de massage voelt u zich als herboren. Enkele klachten die effectief met een Ayurvedische massage behandeld kunnen worden zijn: rugpijn, nekpijn, hoofdpijn en spijsverteringsproblemen. Daarnaast helpt het tegen vermoeidheid en daalt je stressniveau en je spierspanning. Je huid wordt vernieuwd en voelt jonger aan. Een Ayurvedische massage activeert en bevordert het zelfreinigend vermogen van je lichaam, waardoor je bestaande klachten verminderen en toekomstige klachten beter voorkomen worden.

 

Neem contact op met Buddha & Butterfly voor een Ayurvedische massage

Het is begrijpelijk als je nog vragen hebt, want veel mensen zijn niet bekend met de Ayurveda als gezondheidssysteem. Je kunt gerust vrijblijvend contact met ons opnemen, dan vertellen wij je alles wat je wilt weten. Wil je de Ayurvedische massage eens uitproberen? Maak dan een afspraak, je zult zien, je komt er herboren uit!